O nama

MI volimo svet minijature. Iz toga proističe da sve što radimo, radimo sa zadovoljstvom i unosimo maksimum svojih mogućnosti u svaki projekat.

Tu smo da saslušamo svaki klijentov zahtev, predložimo rešenje i isto sprovedemo u delo, jer nam je bitno da svaki klijent bude zadovoljan.

Naša priča

Sve je počelo pre 15 godina, kada je Kraljević Marko, glavni junak naše priče, iz hobija počeo da se bavi svojom strukom i, kao industrijski dizajner, upotrebio sva svoja znanja da ’’kompresuje’’ svet oko sebe i prikaže ga u nečemu što je moglo da mu stane na dlan.

Godine rada i usavršavanja

U težnji za savršenim prikazom usavršavamo se svaki dan, tražimo nove metode, nove materijale, a broj urađenih maketa raste iz dana u dan. Svaka nova maketa je nov izazov, iziskuje nova rešenja i donosi nova znanja.

Profesionalne vode

Pre 10 godina dobili smo prvog klijenta, a 2017. godine smo osnovali maketarski studio i od tada rastemo, razvijamo se, uvodimo inovacije u radu, primenjujemo nove tehnologije, a polako širimo i krug saradnika, koji nam omogućavaju da naše makete izgledaju još bolje, još savršenije vizuelno i tehnološki.

Stručnost i opremljenost

Danas, svojim kapacitetima, koje stalno širimo, stojimo na raspolaganju svakome kome je potrebna maketa ili diorama, svih mogućih vrsta i podvrsta. Tu smo da pružimo savet, damo ideju, ponudimo rešenje i ono najvažnije – da sve to izvedemo u finalni proizvod koji će zaseniti svakog posmatrača.

Zašto klijenti biraju nas

Kvalitetno
Možete biti sigurni da će Vaša maketa biti odgovarajućeg kvaliteta i zadovoljiti sve vaše potrebe
Brzo

Brzina je uvek bitna, imamo razumevanja za kratke rokove. Stižemo uvek na vreme.

Precizno

Budite bez brige, svaku meru proverimo dva puta, za svaku nedoumicu pitamo. Svaki detalj mora biti na svom mestu.

Detaljno

Detalji su Vam bitni? I nama su. Uvek. Sve što je moguće izvesti, naći će se na maketi.

Pristupačno

Budžet je uvek bitan faktor. Toga smo svesni i zato se trudimo da uvek optimizujemo materijal i radne sate.

Impresivno

Budite uvereni da će Vaša maketa ostaviti najmanje dobar utisak na svakog posmatrača, a sigurno i više.

Ukazali su nam poverenje